Blog

Zo leer jij handlezen in een handomdraai.

Men zegt weleens dat de linkerhand gezien kan worden als de spiegel van je ziel. De linkerhand zou namelijk je emoties en doelen in je leven kunnen weergeven. Uit je hand kan je veel over een persoon te weten komen. Alle lijnen die in iemands hand zitten zeggen iets over deze persoon. Op het moment dat je al bekend bent met de drie hoofdlijnen ben je al in staat om heel wat over deze persoon te weten komen. Veel mediums kunnen jouw volledige handlezen, echter zullen zij niet zo snel de toekomst voor je gaan voorspellen. Dit omdat er de kans bestaat dat je er naar gaat leven en dat niet de bedoeling is. Lees hieronder hoe jij in ieder geval alvast de hoofdlijn van een hand kan lezen.

 

Hoofdlijn 1.

Dit is ook wel bekend als de levenslijn. Vaak denken mensen dat iemand een korter leven zal leiden met een korte levenslijn, echter, dit is niet volledig correct. De levenslijn zegt meer over de kwaliteit van iemands leven. Zo zou een lijn die hoog in iemands ligt betekenen dat diegene zelfverzekerd in het leven staat. Daarnaast kun je aan deze lijn zien of de persoon energiek is of niet, zijn lichamelijke gesteldheid, stress en emoties. Zo betekend een korte vage lijn meesten dat diegene een moeizaam bestaan zal ervaren.

 

Hoofdlijn 2.

Deze lijn staat voor iemands denkwijze, zijn passies en waar diegene voor wilt gaan. Een korte lijn laat nuchterheid en rationaliteit zien en een lange lijn laat zien dat iemand creatief, realistisch en fantasierijk. Een vage lijn kan betekenen dat diegene moeite heeft met focussen en concentreren. En bij het hebben van een onderbroken lijn maakt diegene keuzes die niet altijd goed zijn. Daarnaast zegt de ligging van deze lijn of de persoon betrouwbaar en eerlijk is of dat diegene juist rationaliteit voorrang geeft.

 

Hoofdlijn 3.

Tot slot heb je de lijn die wat zegt over iemands gevoel, emoties, liefdeskeuzen, vriendschappen en persoonlijke eigenschappen. Deze lijn wordt ook wel de hartlijn genoemd. Een diepe en duidelijke lijn betekend dat diegene een gevoelig persoon is. Wanneer de lijn dichterbij de middelvinger begint dan ervaart de persoon minder passie in zijn leven. Een dikke hartlijn betekend weer dat diegene dan staat de persoon altijd klaar voor anderen en kan hij of zij zich goed verplaatsen in mensen. Verder betekend een lange lijn dat je emotioneler bent, een lijn die aan het einde uitloopt in meerdere korte lijntjes laat dat zien dat diegene alles uit het leven haalt. Tot slot, bij breuken in de hartlijn kan er geconcludeerd worden dat diegene meerdere liefdesrelaties zal zien stranden.

Geef een reactie