Blog

Wat vind jij van deze twee hippe en moderne herenkledingmerken?

Merken voor de herenkleding zijn er tegenwoordig meer dan genoeg. Hierdoor is het in ieder geval altijd mogelijk om voor een merk te kiezen die bij jou past. Toch zullen er ook genoeg merken zijn waar je misschien nog niet eens van gehoord hebt. Het kan daarentegen zo maar zo zijn dat dit merk op de ideale wijze bij jou zal passen. Daarom kan het nooit kwaad om verschillende kledingmerken te blijven opzoeken en bekijken. Hierdoor kan je altijd weer nieuwe merken ontdekken die misschien dus wel perfect bij jou passen. Wanneer je bijvoorbeeld op zoek bent naar merken die comfort en stijl op de best mogelijke manier samenbrengen, zijn de volgende twee merken zeker een kijkje waard. 

 

Quotrell 

Quotrell is een hip merk met kleding voor heren dat nog niet zo lang geleden is opgericht. Toch blijkt het merk sinds het begin van de oprichting een groot succes te zijn bij de mannenkleding. Blijkbaar vallen de kledingstukken van Quotrell dus goed in de smaak bij de mannen. Het is dan ook aan te raden om eens te kijken of dit merk bij jouw stijl zal passen. Wanneer je zelf graag comfort en stijl combineert is de kans groot dat het merk Quotrell iets voor jou is. Het merk is opgericht door een soldaat dat meer comfort wilde brengen in de dagelijkse kleding zonder stijl te verliezen. Dat is met het merk Quotrell gelukkig goed gelukt. Je kan als man dan ook verschillende soorten kledingstukken kopen van Quotrell. Denk hierbij aan comfortabele korte broeken en truien, maar ook kan je kiezen voor shirts of lange broeken.

 

AB Lifestyle

Naast Quotrell brengt AB Lifestyle comfort en stijl ook graag samen. Dit merk is ooit begonnen met het ontwerpen van petten en is over de jaren heen steeds meer gaan groeien. Als man kan je nu dan ook een gehele outfit uit het merk AB Lifestyle laten bestaan. De groei van het merk komt doordat de kleding bij mannen steeds maar weer goed in de smaak blijft vallen. Hierdoor is het voor AB Lifestyle sinds de oprichting mogelijk om continu uit te blijven breiden. Dit Nederlandse merk is bij de heren erg populair. Nu is het dan ook mogelijk om uit kleding te kiezen zoals jassen, shirts, beanies, truien en de petten. Het merk AB Lifestyle is nog steeds een succesvol Nederlands merk dat de komende jaren nog wel even door zal gaan met uitbreiden. Voor jou is dit merk dus ook zeker het proberen waard.

Laat een antwoord achter