Blog

Wat is een magento 2 pwa precies?

Het klinkt misschien een beetje ingewikkeld, maar pwa staat gewoon voor Progressive Web App. Een magento 2 pwa is een app die gemaakt is met alleen de allernieuwste en gebruikersvriendelijke functionaliteiten. Niet voor niets is er al sinds de lancering van dit soort apps heel veel vraag naar, zeker door ondernemers die een eigen webshop hebben. Als jij ook interesse hebt in een maatwerk magento 2 pwa dan kun je die bijvoorbeeld laten bouwen door Itonomy. Daar zijn ze gespecialiseerd in het bouwen van websites en apps, en kunnen ze zowel hele simpele als super uitgebreide designs met veel maatwerk voor je verzorgen.

De voordelen van een magento 2 pwa app

Als eerste biedt Magento 2 je al vele voordelen ten opzichte van Magento 1. De sites en apps zijn sneller, gebruiksvriendelijker en beschikken over meer functionaliteiten. Wil je echter een app laten bouwen en echt enkel het nieuwste van het nieuwste? Dan moet je sowieso kiezen voor een Magento 2 pwa, oftewel een magento 2 progressive weg app. Als je deze bij Itonomy laat bouwen ben je verzekerd van absolute topkwaliteit, en weet je bovendien zeker dat de app super veilig in gebruik is. En dat is wel zo fijn als deze van belang is voor de omzet binnen je bedrijf. Mensen moeten er immers in een veilige omgeving orders kunnen plaatsen, en dat kan met deze app super snel, en zonder problemen.

De diensten van Itonomy

Los van het feit dat je de experts van Itonomy zo’n magento 2 pwa kunt laten bouwen staan ze ook voor je klaar met allerlei andere diensten. Ze bouwen namelijk niet alleen apps, maar ook normale websites, en ook daarbij gebruiken ze het super sterke platform van Magento. Niet voor niets, want dit is wereldwijd een van de beste platformen voor websites en webshops. Het is super makkelijk in gebruik, biedt ook jouw klant een prettige gebruikservaring, en is op allerlei manieren te koppelen aan andere software, zoals die magento 2 pwa.

E-commerce solutions op maat

Wat voor bedrijf je ook hebt, de kans is groot dat je een website of zelfs webshop nodig hebt om je product of dienst in de markt te zetten. Als je daarvoor op zoek bent naar een goede E-commerce solution op maat, dan zit je bij bovenstaande webbouwer goed. Daar weten ze alles van de techniek achter websites, webshops en apps, en bouwen ze jouw online omgeving precies zoals je hem wilt hebben, zodat je snel kunt doorgroeien met je bedrijf!

Laat een antwoord achter