vuilcontainer-voor-bedrijven-Bussum
Blog

Wat zijn jouw goede voornemens voor 2019?

Goede voornemens? Is dat niet iets voor als het nieuwe jaar net begint zul je, je misschien wel afvragen. Ja, zo vlak voor en net in het nieuwe jaar is men vaak bezig met nieuwe voornemens. Maar zeg nou zelf, hoe vaak hou jij je daaraan? Goede voornemens maken kan altijd en zeker in het bedrijfsleven. In het bedrijfsleven draait het volop om het bijhouden van de nieuwste trends en ontwikkelingen en deze ook doorvertalen in je bedrijfsvoering. Daarom geven we je in dit blog graag een paar voorbeelden van goede voornemens zodat jouw bedrijf er direct mee aan de slag kan gaan.

Voornemen nummer 1: Beter omgaan met afval

Duurzaam ondernemen is een van de belangrijkste trends van 2019 en daar hoort ook het afval scheiden bij. Hoe zit dat eigenlijk bij jouw bedrijf? Zijn jullie al goed bezig met afval scheiden of gaat al het afval nog steeds in deze afvalbak? Je kent het riedeltje waarschijnlijk wel al maar door afval te scheiden kan er veel meer afval hergebruik worden. Wat op zijn beurt weer beter is voor het milieu. En het is ook nog een van de meeste simpele veranderingen om door te voeren in je bedrijf. Zet in plaats van één afvalbak minimaal drie afvalbakken neer en zorgt ook buiten voor een goede vuilcontainer. Geen idee welke vuilcontainer geschikt is voor jouw bedrijf? Er zijn verschillende specialisten die zich speciaal gespecialiseerd hebben in vuilcontainers voor bedrijven. En mocht je bedrijf in de buurt van Bussum zijn, dan moet je zeker eens een kijkje nemen bij deze specialist die zich heeft alles weet van de juiste vuilcontainer voor bedrijven in Bussum.

Voornemen nummer 2: Minder papierverspilling

2017 was al het jaar van het digitaliseren en mocht je als bedrijf daar in 2019 nog niet echt mee bezig zijn, dan wordt het hoogtijd. Digitalisering behoort ook in het rijtje van belangrijkste trends van 2019 thuis. Steeds meer processen worden op de computer uitgevoerd waardoor er steeds minder papier nodig is. Waar je aan mag denken? Onderzoeken, rapporten, rapporteren, vergadering, notities, etc. Waar vroegen een brief er nog 3 dagen over deed om van het ene adres naar het andere adres te komen, is de brief er via de mail nu in een paar seconden. Het gaat veel sneller, er wordt veel minder papier verspilt en er raken daarnaast ook veel minder bestanden kwijt. Een aantal vliegen in een klap kunnen we wel zeggen.

Laat een antwoord achter