Blog

Vraag hulp bij letselschade

Wij Nederlanders zijn een fietsend volk. Als het kan stappen wij het liefste op de fiets om van A naar B te gaan. Dit heeft ontzettend veel voordelen. Het houdt ons gezond, we krijgen genoeg beweging, en we zijn eventjes lekker buiten in de natuur. Helaas blijft de kans aanwezig dat je in een ongeluk terecht komt. Dit hoeven geen grote ongelukken te zijn, maar toch kan dit erg vervelend zijn. Ik denk dat iedereen wel eens betrokken is geraakt in een vorm van een ongeluk. Ik heb het zelf twee keer gehad dat iemand niet keek terwijl zij de deur van de auto opengooide. Vervolgens knalde ik tegen de binnenkant van de deur aan. Niet alleen kan dit erg veel pijn doen, het betekende voor mij ook dat ik een aantal dagen niet kon werken. Als je als fietser aangereden bent kan een letsel advocaat helpen met de vergoeding van ziektekosten, maar ook van kosten voor de werkdagen die je gemist hebt.

 

Bel de letsel advocaat

Misschien dat je er niet een al te groot probleem van wilt maken. Na een ongeluk geven wij elkaars telefoonnummer en gaan regelen we de vergoeding later wel. Maar vaak wordt het slachtoffer slecht gecompenseerd. Als gevolg van een ongeluk kunt u bijvoorbeeld tijdelijk arbeidsongeschikt raken. Werkt u in de bouw en breekt u uw been door een verkeersongeluk, dan kunt u verschillende maanden niet werken. Maar het kan ook zijn dat uw zoon zijn enkel verzwikt door een ongeluk en twee weken niet kan vakkenvullen. Dat betekent simpelweg gewoon gemiste inkomsten door het ongeval. Een letsel advocaat kunt u ook hierbij helpen. Een letsel advocaat wil alleen maar helpen in het zorgen voor een volledige vergoeding voor u. Bent u dus bijvoorbeeld op de fiets aangereden en kunt u een aantal dagen niet meer werken, dan kan een letsel advocaat erg veel helpen.

 

Hulp van de werkgever

Veel werkgevers hebben een letsel advocaat of kunnen in ieder geval helpen met het regelen van een letsel advocaat. Als u als fietser aangereden bent is het belangrijk dat u de juist vergoeding krijgt. Alleen ligt dit initiatief bij u zelf. Mocht u als fietser worden aangereden, ga dan in gesprek met uw werkgever. Vaak kunt u dan gratis gebruik maken van een letsel advocaat. Zij zullen er vervolgens voor zorgen dat u een volledige vergoeding krijgt. Dit geldt voor kosten met betrekking tot het ziekenhuis, maar ook met de kosten van de gemiste werkdagen.

Laat een antwoord achter