Blog

Voetbalwedden met een strategie is leuker!

Als je het leuk vindt om geld in te zetten op voetbalwedstrijden, dan is het belangrijk dat je hiervoor een bepaalde strategie hanteert. Zoek een strategie die het beste bij jou past en probeer daar winst mee te maken. Daarnaast is het ook handig om een aantal wedtips door te lezen. 

 

Maak gebruik van het taartmodel

Een strategie die je kunt hanteren bij voetbalwedden is het taartmodel. Hierbij verdeel je jouw totale inzetbare vermogen in stukken. De meest gebruikelijke methode is om de ‘taart’ te verdelen in zo’n 20 punten. Elke punt is dus zo'n 5% van je vermogen. Houd je vervolgens aan de regel dat je maar één punt per weddenschap mag inzetten. Mocht je de weddenschap verliezen, dan verlies je nooit meer dan 5% van het vermogen dat je op je account hebt staan. Hierdoor kun je aanzienlijk langer weddenschappen plaatsen met het vermogen dat op je account staat.

 

Past de verdubbelingsstrategie bij jou?

Een andere strategie die gebruikt wordt bij voetbalwedden is de verdubbelingsstrategie. Daarbij zet je iedere wedstrijd geld in. Je start bijvoorbeeld met één euro. Als je de weddenschap verliest, zet je bij de volgende weddenschap zoveel geld in dat je zowel het eerste verlies terug pakt en nog winst maakt. Je blijft dit doen totdat je uiteindelijk een weddenschap wint. In theorie zou deze strategie moet werken. Toch loopt het bedrag dat je in moet zetten al gauw erg hoog op. Zo dien je bij 1 euro inzet in de eerste ronde, al meer dan 1000 euro in te zetten als je 10 keer hebt verloren. 

 

Bedenk een eigen strategie en pas die toe!

Naast dat je voor een strategie kunt kiezen die een ander ooit heeft bedacht, is het ook erg leuk om een eigen strategie te bedenken. Ga op zoek naar een strategie die echt bij jou past. Het is vooral belangrijk dat je plezier beleeft in het voetbalwedden. Zie het niet als een manier om geld te verdienen, want dat is het niet. Wel kan het een erg leuke hobby zijn waarmee je af en toe een leuk bedrag wint. Als je er geen druk op zet, dan wordt het een spelletje een heel stuk leuker. 

 

Lees de spelregels goed door

Als je wilt voetbalwedden op een verantwoordelijke manier, dan is het belangrijk dat je de spelregels goed doorleest. Zo is het bijvoorbeeld handig om een Toto speluitleg een keer goed door te nemen. Je weet dan beter hoe het bedrijf te werk gaat en kunt daar rekening mee houden. 

 

Laat een antwoord achter