kleding
Blog

Slim shoppen

We hebben allemaal kleren nodig en dus moeten we die zo nu en dan even kopen. De een doet het vaker dan de ander en we doen het allen op onze eigen manier.Toch bestaat er ook voor winkelen een goede en een minder goede manier om het te doen. Zo zijn er een paar kleine dingen die je kunnen helpen om tijdens het winkelen geld te besparen, betere keuzes te maken en meer leuke dingen te vinden. Je denkt nu misschien dat jij geen moeite hebt met shoppen, (en dat geloven we graag) maar een beetje meer kennis over het werkwoord kan geen kwaad toch?

In het juiste seizoen

Misschien vraag jij je nu af wat de seizoenen met het winkelen te maken hebben. Zoals je weet hebben winkels en merken verschillende collecties per seizoen. Wie geld wilt besparen kan dit doen door slim te zijn en de kleding van het seizoen niet meteen te kopen maar een seizoen later. Zo koop je die lekkere jassen en truien van napapijri bijvoorbeeld in de zomer en je leuke kenzo sandaaltjes in winter. Op die manier heb je wel altijd iets van een oudere collectie, maar voor een betere prijs. Uiteraard geldt dit niet alleen voor napapijri en kenzo, maar voor alle kleding en schoenen.  Zo kun je vooral met merkkleding een hoop meer kopen dan wanneer je voor de nieuwe collectie gaat.

Meer overzicht

In een winkel is het vaak lekker druk, vaak een beetje rommelig en als je niet uitkijkt zelfs warm. Het zoeken naar het perfecte jasje of die geweldige broek die je collega droeg, is zwaar. De betere manier om op je gemak de gehele collectie van elk merk en elke winkel te bekijken is online. Gewoon vanuit je eigen huis met alle gemakken van dien kun je veel relaxter aan de slag met het shoppen van leuke items. Niet alleen kun je lekker zitten, je hebt ook veel meer overzicht met alle filters en dergelijke op webshops.

Altijd iets leuks

Veel mensen roepen regelmatig dat ze niet hebben om aan te trekken. Zelfs als ze vaak gaan shoppen hebben ze uiteindelijk nog niets in de kast. Het probleem ligt dan ook niet aan een te kort aan kleren. Het probleem is dat er geen bijpassende items te vinden zijn. De simpele oplossing is het shoppen in combinaties. Zo heb je altijd een hoop leuke dingen om aan te doen. Je hebt ze namelijk al als outfit gekocht!

 

Laat een antwoord achter