Mistgeneratoren
Blog

Mistgeneratoren voor de beste beveiliging van iedere ruimte

Met de juiste mistgeneratoren voorkom jij een inbraak in jouw huis of bedrijfspand. De generatoren zorgen er namelijk voor dat de dief niets meer kan zien en er daarom met lege handen vandoor gaat. Dit is een uitstekende beveiliging voor jouw ruimte, waardoor je jezelf uiteindelijk veel geld kunt besparen.

Voorkomen hoge kosten met mistgeneratoren

Een inbraak in huis of in een kantoorpand kan veel geld kosten. Niet alleen zijn er veel spullen binnen een kort tijdsbestek verdwenen, ook kan er veel schade optreden met de manier hoe inbrekers binnenkomen. Echter is er weinig om een inbraak te voorkomen, doordat het te lang duurt voordat de hulpdiensten aangekomen zijn nadat het alarmsysteem afgegaan is. Mistgeneratoren zorgen er echter voor dat dieven geen kans krijgen om de spullen mee te nemen, doordat ze simpelweg niet meer zien welke spullen er staan. En wat je niet ziet, kun je in principe ook niet stelen.
Mistgeneratoren

Dieven worden tegengehouden voordat de buit binnen is

Mistgeneratoren werken binnen enkele seconden. Zo kunnen ze afgaan zodra het alarmsysteem afgaan, als je ze op jouw alarmsysteem aansluit. Hierdoor komt niet alleen het pand vol mist te staan, maar ook de politie al gewaarschuwd is. Zo zijn de hulpdiensten al onderweg voordat de dieven weten wat er aan de hand is. Ook worden de dieven aanzienlijk vertraagd in hun doen en laten, waardoor de politie vaak nog op tijd ter plaatse is. De generatoren zijn dus een extra beveiliging bij jouw bestaande alarmsysteem.

Zowel spullen als personeel volledig beschermd

Mistgeneratoren kunnen jou veel kosten besparen. Ze kunnen namelijk overal mee naartoe verhuisd worden, waardoor je geen extra kosten zult krijgen. Daarnaast bespaart het jou de kosten die gemaakt moeten worden nadat jouw spullen verdwenen zijn. Je kunt namelijk alles beschermen, waaronder ook personeel. Deze kunnen immers ook niet aangevallen worden als een inbreker niets kan zien door de mist. Het maakt hierbij niet uit welke ruimte extra beschermd moet worden door de generatoren. De generatoren zullen namelijk op iedere plek volledig beschermen, waardoor je op de juiste manier jouw kostbare bezittingen kunt verdedigen met slechts een simpele techniek.

Geef een reactie