Mason-Garments
Blog

Upgrade je outfit van onder tot boven

Begrijp me niet verkeerd hoor, ik ben groot fan van de basic outfit. Simpele sneakers met daarboven een jeans en een simpel wit shirt zijn prima. Maar soms wil je toch net even een stapje verder. Je wilt je outfit net even dat ene level hoger brengen waardoor mensen naar je omkijken en denken.. “zo die heeft een goede stijl”. En soms kan een kleine aanpassing aan je outfit al genoeg zijn. Daarom in dit blog een aantal items die jouw outfit een hele andere touch geven.

Verras mensen met je schoenen

De meeste mensen spelen vaak op safe met hun schoenen. En groot gelijk ook hoor! Dit maakt namelijk dat je, je schoenen bijna bij iedere outfit kunt matchen. Soms is alleen een net iets aparte schoen wel een leuke toevoeging voor je outfit. Zo heeft het merk Mason Garments bijvoorbeeld hele aparte sneakers voor heren. Wat dacht je bijvoorbeeld van de witte sneakers met een bijna neon-oranje detail? Vast niet een sneaker die je in eerste instantie zou dragen? Toch staan deze sneakers ontzettend vet onder een simpele jeans met bijvoorbeeld zwarte hoodie of wit T-shirt. De schoenen trekken sowieso alle oogjes naar zich toe waardoor jouw hele outfit meer zal spreken. En voor de echte lefhebbers heeft Mason Garments ook nog een paar sneakers met dierenprint, helemaal vet!

Ga voor kleur

Als we naar de winkel gaan voor een nieuwe broek of jeans kiezen we meestal veilig voor de kleuren denim, zwart en grijs. Helemaal niet zo gek, want net zoals bij de schoenen, is dit bijna overal bij te matchen. Toch kan een andere kleur broek jouw outfit een flinke upgrade geven. Wacht dacht je bijvoorbeeld van een beige of groen gekleurde jeans? Perfect te matchen met je sneakers en een wit of zwart shirt. Door dat vreemde kleurtje krijgt jouw outfit een hele andere uitstraling, op een positieve manier natuurlijk.

Een bijzonder model

Een simpel shirt of een simpele hoodie zijn natuurlijk wel onze favoriete items als we het hebben over de bovenkant van onze outfit. Ik hou van een heerlijk simpele hoodie en het kan altijd. Toch zijn er hoodies en sweaters net een tikkeltje anders zijn dan anders. Ze hebben bijvoorbeeld een dikke en grote kraag of de rits loopt schuin in plaats van recht. Stap eens uit je comfortzone en koop die ene vette hoodie waarvan je eigenlijk niet zo goed weet hoe en waarop je hem moet dragen. Een simpele jeans en een paar witte sneakers doen het altijd goed. En met die ene hoodie steel jij geheid de show.

Laat een antwoord achter