Blog

Dit zijn de make-up trends van 2021!

Elk jaar komen er weer nieuwe make-up trends naar voren en dat is ook het geval in het jaar 2021. Het is inmiddels al over de helft van 2021 en er zijn duidelijke trends die dit jaar tot uiting zijn gekomen. Wil jij helemaal bijblijven met de trends? Lees dan zeker verder!

Een goede blush is altijd goed

De laatst tijd zie je steeds meer dat mensen blush gebruiken. Blush werd al lang gebruikt bij het aanbrengen van make-up, maar dit jaar wordt het nog extra geaccentueerd. Er zijn ontzettend veel verschillende kleuren blush die je kan gebruiken en voor ieder persoon is er een blush die goed bij hem of haar past. Door de blush goed en zichtbaar aan te brengen, geeft het de make-up look veel energie. 

Kleurrijke ogen komen mooi tot uiting met de juiste mascara

Hoe er voorheen vaak nude tinten werden gebruikt voor oogschaduw, zijn dit jaar vooral felle oogproducten erg populair. Wat je vooral veel ziet is de fel blauwe eyeliner. Dit is een trend die is teruggekomen uit de jaren negentig. Een aantal jaar hiervoor hadden mensen niet kunnen denken om een fel gekleurde eyeliner aan te brengen, toen werden er alleen zwarte of donkere kleuren eyeliner gebruikt. 

 

Naast de blauwe eyeliner is de paarse mascara de laatste tijd ook helemaal in. Ook dit is een terugkomer van de jaren negentig. Met een paarse mascara laat jij jouw wimpers het beste tot uiting komen. 

Je wenkbrauwen zijn erg belangrijk voor de uiteindelijke look

Wat in vele jaren erg veranderd is, is de manier waarop wenkbrauwen worden gedaan. De wenkbrauwen trend die in 2021 is opgekomen, is de ‘feather’ wenkbrauw. Bij deze trend gaat het erom dat je niet te veel met je wenkbrauwen doet, maar ze juist een natuurlijke look geeft. Met het gebruik van een wenkbrauwpotlood teken je haartjes op de plekken waar het nodig is. Daarna kam je het met een borsteltje omhoog en als je dit vastzet met een wenkbrauwgel, zitten jouw wenkbrauwen de hele dag mooi omhoog. 

In tegenstelling tot de afgelopen jaren, vul jij jouw wenkbrauwen dus niet dik in met wenkbrauwpotlood, maar laat je het lekker naturel. 

 

Door deze make-up trends te weten, ben je weer helemaal up-to-date! Het zijn opvallende trends waarvan er een paar zijn teruggekomen uit de jaren negentig. Zijn deze make-up trends iets voor jou, of vind je ze helemaal niets?

Laat een antwoord achter