Bjorn-borg-boxers
Blog

Bjorn borg boxers, dé boxers voor mannen

Ook al zijn vrouwen er over het algemeen meer mee bezig dan mannen.. Ook mannen kiezen zorgvuldig hun ondergoed uit. En waarom ook niet? Een boxer is toch een kledingstuk wat je bijna dag en nacht draagt en daar mag je, je best een beetje in verdiepen. Tegenwoordig is er alleen zo’n groot aanbod aan boxers dat je soms misschien door de bomen het bos niet meer ziet. Want was is nou het verschil tussen de merken en wat maakt de ene boxer nou beter dan de andere? In dit blog vertellen we je graag meer Bjorn Borg boxers.

De boxers van Bjorn Borg

Het merk Bjorn Borg, waarschijnlijk kennen de meeste mensen het nog wel. Een aantal jaar geleden was dit merk een grote rage. Van truien tot schoenen en van petjes tot boxers, Bjorn Borg had alles in de aanbieding. Iedereen droeg wel iets van dit merk. Helaas is deze rage inmiddels alweer overgevlogen en horen we in de wandelgangen niet heel veel meer over dit merk. Toch zonde want Bjorn Borg heeft prima boxers voor zowel mannen als vrouwen. Waar sommige boxers na een paar keer dragen hun pasvorm en elasticiteit verliezen blijft Bjorn Borg ontzettend lang zijn model behouden. Daarnaast zijn de Bjorn Borg boxers gemaakt van hoogwaardig katoen waardoor het hele fijne boxers zijn om te dragen. Ademend, ventilerend, luchtig maar toch zacht en een goede pasvorm tegelijkertijd. Met Bjorn Borg boxers haal je gewoon goede, hoogwaardige kwaliteit boxers in huis.

Verkrijgbaar in 2-pack en 3-pack

Natuurlijk moet je als merk wel mee blijven gaan met de trends en ontwikkeling die zich afspelen op de mark. Gelukkig heeft Bjorn Borg het met zijn laatste collectie boxers helemaal bij het rechte eind. Vooral patronen zien we de laatste seizoenen steeds meer terugkomen in de kleding en ook de kleuren legergroen, donkerblauw of juist een lichtere tint zijn favoriet. Bij de patronen mag je denk aan palmbomen, bloemen of ananassen. De boxers van Bjorn Borg zijn verkrijgbaar in een 2-pack of 3-pack zodat je altijd gelijk een voorraadje in huis hebt. Daarnaast zijn de boxers verkrijgbaar in de maten S, S, M, L, XL en XXL zodat er voor iedere man de juiste maat tussen zit. Hoe weet je wat de juiste maat is? De boxers moeten niet te strak zitten, het elastiek mag dus niet afknellen. Ook te losse boxers zitten niet erg fijn vanwege afzak gevaren. Als de boxer mooi aangesloten zit en zonder dat dit als onprettig wordt ervaren, dan heb jij de juiste maat boxer te pakken.

Laat een antwoord achter