smokings
Blog

Begin op tijd met het uitzoeken van je outfit!

Misschien moet je er in deze tijd van het jaar nog niet aan denken. De winter komt er al weer aan. Vooral tijdens de feestdagen wordt je vaak geacht er netjes en mooi uit te zien. Vrouwen moeten in een galajurk en mannen in smokings. Nou zijn dat natuurlijk geen kleren die je met deze temperatuur wilt gaat passen. Toch is het wel handig om je alvast voor te bereiden. Hieronder zal ik een aantal voordelen noemen om je toch alvast te oriënteren op je mooiste winter outfit.

Je bent een van de eersten

Het lijkt heel logisch omdat het nog zomer is. Dat is het eigenlijk ook. Niemand denkt er nu over na om een smoking aan te schaffen. Toch is het handig om dat wel te doen. Omdat zo weinig mensen er mee bezig zijn, is er veel keuze. Tijdens het hoogseizoen (en dan bedoel ik de feestdagen als kerst en Oud en Nieuw) wil iedereen op het laatste moment nog de mooiste outfit scoren. Dat gaat simpelweg niet. Je loopt de kans dat hetgeen wat jij hebt uitgezocht niet meer in jouw maat te verkrijgen is. Neem nu dus de tijd om goed rond te kijken wat je echt wilt. Mocht iets er nu niet meteen zijn in je maat dan is de kans groot dat het nog makkelijk besteld kan worden. Kan het niet meer besteld worden dan weet je dat ook op tijd en kan je weer verder zoeken.

de prijs

Ik weet natuurlijk niet of dit echt klopt maar ik heb wel zo’n vermoeden. De prijzen voor een mooie feestelijke outfit zijn op dit moment redelijk te noemen. Zelf heb ik het idee dat de prijzen tijdens de feestdagen echt omhoog schieten omdat de vraag dan ook groot is. Misschien is het niet zo maar de prijzen zullen in de zomer echt niet hoger zijn dan in de winter.

In het geval van een partner

Misschien vraag je je af wat er met bovenstaande kop wordt bedoeld. Dat zal ik even uitleggen. Veel vrouwen vinden het leuk om te matchen met hun partner. De meeste vrouwen weten ook heel goed wat ze willen en welke kleuren er wel of niet zijn ‘toegestaan’. In het geval van een smoking ben je natuurlijk snel klaar want dan is er niet zo heel veel te kiezen. Mocht de dresscode wat minder formeel zijn, kun je nu alvast je kans grijpen en in overleg met je partner een fantastische outfit scoren!

Geef een reactie