Blog

Backlinks kopen voor jouw linkbuilding strategie!

Ben je met jouw onderneming toe aan de volgende stap in je groeistrategie? Dan is het goed om voor jezelf te bepalen waar jij je op zou willen focussen. Zo kun je er namelijk voor kiezen om online te adverteren en direct zichtbaar te zijn bij de doelgroep, maar kun je ook kiezen voor een organische SEO strategie. In een SEO strategie voer je verschillende strategieën uit die invloed zullen hebben op de organische zichtbaarheid, met als doel om hogere zoekposities in te nemen en meer website bezoekers te genereren.

Nu zijn er binnen het SEO-proces verschillende strategieën in te zetten die invloed hebben op de organische zichtbaarheid. Je kunt de content optimaliseren, ervoor zorgen dat de website technisch in orde is, maar kiezen ook vele ondernemingen voor linkbuilding. Hier gaat het om het verkrijgen van kwalitatieve backlinks van andere websites naar de website van jouw onderneming!

Kies voor linkbuilding!

Er zijn meer dan 200 SEO factoren die invloed kunnen hebben op de zoekresultaten, maar is linkbuilding toch wel de meest bekendste en meest gekozen. Wellicht denk je dat je erg veel backlinks moet verzamelen om een goed linkprofiel op te bouwen, maar draait het juist om de kwaliteit van de links.

Linkbuilding draait om het actief verkrijgen van backlinks van externe websites naar jouw website. Je gaat dus op zoek naar relevante externe websites die relevant zijn voor jou en je doelgroep, om hier vervolgens een link van jouw website te laten plaatsen. Het uiteindelijke doel hiervan is om een hogere waardering in de zoekmachine te krijgen, waardoor er meer website bezoekers naar de website komen. Op je website kun je de bezoekers informeren en meenemen in de salesfunnel, om hier vervolgens een percentage te laten converteren op de website. 

Het verkrijgen van de juiste backlinks

Soms is het nog erg lastig om jouw website op een externe website te plaatsen, wat ook wel het plaatsen van een backlink wordt genoemd. Je kunt namelijk kiezen om gratis backlinks te plaatsen via verschillende externe websites, maar is juist de kwaliteit van belang. Vaak kiezen ondernemers er dan voor om backlinks te ruilen, maar kun je ook backlinks kopen wanneer je liever geen links van andere partijen wilt plaatsen. Een online marketing bureau helpt je hier graag mee!

Een samenwerking met een online marketing bureau

Wanneer je ervoor kiest om backlinks te kopen, kun je zelf op zoek gaan naar de gewenste externe websites die voor jouw onderneming relevant zijn. Een online marketing bureau biedt vele websites aan om hier een backlink voor te kopen. De externe websites bieden een waarde aan jouw website, waardoor je het backlinkprofiel van de eigen website optimaliseert en je ook met een consistente manier van linkbuilden een hogere positie in de zoekresultaten zult krijgen. 

Online marketing bureau Blauwe Monsters heeft jarenlange ervaring op het gebied van linkbuilding. Bij online marketing bureau Blauwe Monsters kun je alleen de backlinks kopen, maar geven de specialisten je ook graag advies en schrijven ze samen met jou een strategie uit!

Laat een antwoord achter