afvalcontainer huren
Blog

Afvalcontainer huren: eenvoudig puin ruimen

Een aantal jaren geleden kochten we een mooi huisje aan de rand van de stad. Het huisje had uitzicht op de weilanden, maar als je even flink doorfietste was je binnen tien minuten in een heel levendig centrum met alle shops die je maar kunt wensen. Ideaal dus ja, we waren meteen om. Maar als ik het heb over en mooi huisje dan bedoel ik vooral de ligging want in het huis was het vooral een grote, ouderwetse bende. Het was ons meteen duidelijk dat er veel moest gebeuren. Maar ja, we keken al helemaal vooruit en we wisten dat als we het eenmaal hadden opgeknapt, het huis ideaal voor ons zou zijn. Maar dat opknappen zou jaren gaan duren. Inmiddels heb ik dus wel veel geleerd als het om verbouwen gaat. Ik weet echt heel veel op te lossen inmiddels. Iets wat ik al heel snel heb geleerd is dat je bij een verbouwing absoluut een afvalcontainer huren moet.

Keuken erin, afval eruit

De grootste klus in ons huis was de keuken. De oude keuken die erin zat was echt niet om aan te zien. Die kon zo naar het openluchtmuseum gezien de jaren zeventig stijl en de daarbij behorende kleuren. Het was niet om aan te zien. We moesten de hele keuken en de vreselijke tegels aan de wand eruit slopen. De vloer ging gelijk mee. Ik hoef denk ik niet uit te leggen hoeveel puin het slopen van de keuken opleverde. Wat moesten we daar in vredesnaam mee doen? Mijn vriend stelde voor dan maar een bak te huren voor achter de auto. Ik ben geen rekenwonder, maar ik zag wel dat we dan vele tientallen keren op en neer moesten rijden. Dat was nog los van de zorgen die ik had of onze kleine stadsauto dat zware puin wel kon trekken. Ik ging eens op internet speuren en al gauw had ik ontdekt dat je ook een afvalcontainer huren kan. Dat geeft echt heel veel voordelen en het is zo makkelijk.

Afvalcontainer huren: lekker makkelijk

Een bedrijf zet de afvalcontainer voor je neer en haalt hem aan het eind gevuld weer op. Je hebt er geen omkijken naar en dat is natuurlijk erg prettig. Een afvalcontainer huren is ook erg simpel. Op de meeste parkeerplaatsen mag je deze container drie maanden neerzetten. Mits het verkeer er geen last van heeft, natuurlijk. Je spreekt met de verhuurder af welk soort afval erin gaat en dan is het een kwestie van hem vullen. Probleem opgelost. Slopen was nog nooit zo leuk en de keuken is geweldig geworden!

Geef een reactie